Super Sus -Who Is The Impostor icon

Super Sus -Who Is The Impostor

1.35.16.031 for Android
4.4 | 10,000,000+ Installaties

PIProductions

Beschrijving van Super Sus -Who Is The Impostor

Doe mee met het volgende niveau van de 3D onder US Game - Super Sus: Wie is de bedrieger! De verslavende gratis mobiele game om te socialiseren met lokale vrienden en die van Worldwide biedt je de unieke ervaring van het zijn van ruimtevaartuigen, die moeite hebben om te voorkomen dat het ruimteschip crasht terwijl voor bedriegers, moord op bemanningen is alles wat ze willen.
Als Je bent nieuw in dit spel, gebruik FH9DGJPLO in instellingen (rechtsbovenhoek) -& gt; Verlossen zodat je geschenken krijgt om de fase van de beginner te helpen doorstaan! In november staat het ruimteschip vol van de wereldbekersfeer. Nieuwe thematische elementen, waaronder Green Lawn, Goals en Championship Trofeeën, zullen worden geïntroduceerd. Er zijn ook enkele updates over mini-games zoals opblaasbaar voetbal, strafschoppen en voetbalwerpers. Geniet van de charme van voetbal in de game!
Super Sus is oorspronkelijk ontworpen om het populaire online-multiplayer-rolgebaseerde game te zijn die onder ons, weerwolf en inktvisspel integreert. Tijdens het spelen moeten bemanningsleden niet alleen oppassen voor bedriegers, maar ook neutralen. Deze rollen hebben hun unieke winnende omstandigheden en taken. Landend op de rand tussen licht en donker, vecht iedereen voor zichzelf - sommige om te doden, sommige om te overleven, sommige gewoon om te spelen.
Acties in Super Sus vinden plaats op een ruimteschip, waar alle spelers zijn verdeeld in 3 groepen - We noemen ze breuken. Met behulp van strategie moeten spelers de juiste conclusie maken om anderen uit verschillende groepen te vertellen. Met het vernieuwde 3D -model zijn we ervan overtuigd dat we u naar het volgende niveau van gameplay brengen.
In Super Sus kunt u zich evenaren met vrienden wereldwijd. Speel de klassieke modus of daag meer spelers uit in gerangschikt! Chat met andere spelers in realtime voicechat! Overleven of niet, je zult vrienden maken uit je omgeving, of van overal ter wereld! Voorkom dat bedriegers ruimtevaartuigen doden. Je kunt ook geweldige ideeën delen in de workshop, waar het ontwerpen van je eigen kaarten en rollen is toegestaan!
kom samen met vrienden van wereldwijd, om lid te worden van hun feesten! Deel het plezier door nieuwe werelden in de workshop te maken! Met ingebouwde voicechat, spaar de tijd om tegelijkertijd onderchat en onder ons te downloaden!

Informatie

 • Categorie:
  Strategie
 • Huidige versie:
  1.35.16.031
 • Bijgewerkt:
  2022-11-16
 • Grootte:
  181.7MB
 • Android vereist:
  Android 5.0 or later
 • Distributieovereenkomst:
  PIProductions
 • ID:
  com.je.supersus
 • Available on:
 • Super Sus -Who Is The Impostor
  Super Sus -Who Is The Impostor 1.33.9.112
  176.1MB
  2022-05-07
  APK
  Picture
 • Super Sus -Who Is The Impostor
  Super Sus -Who Is The Impostor 1.33.9.061
  176.1MB
  2022-05-07
  APK
  Picture
 • Super Sus -Who Is The Impostor
  Super Sus -Who Is The Impostor 1.32.15.032
  140.4MB
  2022-08-15
  XAPK
  Picture